top of page

Waar sta je in je carrière en waar wil je naar toe?

 

Loopbaan- en outplacementtrajecten


Dit is een intensief traject waarin je kijkt naar wie je bent en waar je op dat moment staat in je loopbaan. Wat functioneert wel en wat niet meer. Wat wil je verder ontwikkelen en waar wil je absoluut mee stoppen.  Achterhalen en verder onderzoeken van belangrijke gegevens in leven en werk, het leggen van verbanden maar vooral nieuw licht laten schijnen op je eigen bronnen, drijfveren, (werk)waarden, kwaliteiten en hoe deze zo goed mogelijk binnen je werk tot zijn recht kunnen komen.


De inhoud van deze trajecten zal meer liggen op het ontwikkelen van een nieuw perspectieven binnen je werk. Veranderingen binnen je werkomgeving of de organisatie(s)/gezelschappen/ waar je werkzaam bent of veranderingen in je privé situatie kunnen de aanleiding zijn voor een time out. Misschien ben je genoodzaakt of er gewoon aan toe om een nieuwe stap te nemen. Reden genoeg om je loopbaan onder de loep te nemen.
Een loopbaan/outplacement traject zal in eerste instantie gericht zijn op bezinning en bezieling. Meestal richt ik een traject in vier fasen in. Een intern gericht deel, een extern gericht deel, een deel knopen doorhakken en besluiten nemen en een deel waarin je actief nieuwe stappen zet en ervaringen terug kunt koppelen. Regelmatig zal ik je opdrachten geven die je thuis verder uitwerkt. Verder kunnen bepaalde thema’s die jijzelf inbrengt binnen een traject onderzocht worden.

LAMAR

bottom of page