top of page

Jouw vraagstelling staat centraal en het traject wordt op maat vormgegeven.

 

Bij Lamar Coaching & Loopbaanbegeleiding staat de vraagstelling van de cliënt centraal en wordt het traject op maat vormgegeven.
Aan ieder traject gaat een oriënterend gesprek vooraf dat voor een belangrijk deel gericht is op kennismaken, het verhelderen van vraag- of probleemstelling en het stellen van een diagnose. Daarnaast is het van cruciaal belang om bij een eerste gesprek uit te zoeken of de kunstenaar en coach goed matchen.


Bij een coaching gaat het vooral over je functioneren binnen je beroep of binnen je kunstbedrijf. In loopbaanbegeleidings- en outplacementtrajecten gaat het meer over het ontwikkelen van nieuwe perspectieven en impulsen aan de ontwikkeling van je carrière. De business coaching is gericht op het ontwikkelen van cultureel ondernemerschap of het starten of uitbouwen van een kunstbedrijf.


Het aantal sessies en de duur van de verschillende trajecten zijn variabel en worden in overleg met de kunstenaar of opdracht gever afgesproken. Lamar Coaching & Loopbaanbegeleiding werkt vanuit het kantoor in Arnhem (OK72). Mocht het lastig zijn om naar Arnhem te reizen is het ook mogelijk op een andere locatie af te spreken

LAMAR

bottom of page